Kurumsal Web Tasarımı Nasıl Olmalı?

5 Mart 2024

Kurumsal sitelerimizden birisine sahip olmak, katalog ya da broşür tanıtımı yapmaktan çok daha az maliyetlidir.

Kurumsal web sitesi, firmanız hakkında önemli bilgileri paylaşabileceğiniz, ürün ve hizmet gruplarını sergileyebileceğiniz, etkili bir iletişim yoludur. Üstelik bu bilgilerin ticari hayatınız boyunca değişiklikler gösterebileceğini unutmayın. Ayrıca, yeni ürünler ve hizmetler sunabileceğinizi düşünürsek her zaman güncelleme imkanına sahip olabileceksiniz..

Kurumsal sitelerimizden birisine sahip olmak, katalog ya da broşür tanıtımı yapmaktan çok daha az maliyetlidi.

KRC Web

Özellikle kolay ve kullanışlı bir yönetim paneli ile, tüm bilgileri kendiniz rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.  Kurumsal web sitelerimiz, görsel bir tasarıma sahip ve alt yapısı tecrübeli tasarım ekibimizle hazırlandığından, sunduğumuz müşteri kazanma potansiyeli oldukça fazladır. Böylece diğer reklam ve tanıtım araçları ile kıyaslandığında fiyat/performans açısından çok daha ekonomiktir.

Kurumsal Web Tasarımlarımız

Kurumsal tasarımlarımızda, kolay anlaşılır Türkçe kullanım paneli ile dilediğiniz şekilde güncelleme yapabilir, bize ihtiyaç duymadan kendiniz sitenizi yönetebilirsiniz. Ancak teknik ekibimiz, haberiniz dahi olmadan periyodik güncellemeleri otomatik olarak ÜCRETSİZ zaten yapacaklar.  Teknik destek ekibimiz ve Whatsapp destek ekibimiz, 7 gün 24 saat hizmetinizde. Yeni tasarım hariç, en zor sorunları dahi en geç 24 saat içerisinde çözme taahhüdü veren KRC ekibine güvenebilirsiniz.



3 Comments

avatar
Sanem Dere Posted on 2 Haziran 2021

Fiyat verilen emeğe göre çok iyi. 2. siparişimi de verdim. Kuponla birlikte daha uzuca geldi. Hediyeler için de teşekkür ediyorum

avatar
Çağrı Tasarım Posted on 3 Haziran 2021

İkili ilişkiler ve destek hattı oldukça profesyonel. İşin başında İSG uzmanının olması ve bizi anlaması çok önemli. Tüm ekibe teşekkürler.

avatar
Salih Dere Posted on 4 Haziran 2021

Profesyonel bir ekip kurmuşlar. Başlarında işini bilen İSG yani olması bir avantaj. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın