Başarılı bir tasarım nasıl yapılır?

30 Mart 2024

Etkili ve çarpıcı bir tasarım, kurumsal kimliğinizde yer alarak hedef kitlenizi kendine çekecektir

Müşterilerinizin, rakipleriniz yerine sizin markanızı tercih etmesi için en iyi neden başarılı bir tasarım uygulamasıdır. Markanız ve kurumsal kimliğiniz rakiplerinden farklı olmalı ki sunduğunuz ürün ve hizmetler, rekabet ortamında ön plana çıkabilsin

Tasarımın kullanılacağı en öncelikli yer, şirket logonuzdur. Pek çok şirket bunun farkında olmasa da logo, kurumsal kimliğin bir parçasıdır ve markanın en önemli görsel öğelerinden biridir.

KRC Web

Gerek şirketin gerek de markanın gelişimi açısından başarılı bir tasarım, müşteri kitlenizin aklında büyük bir yer ederek olumlu geri dönüşlerin yapılmasını sağlar

Şirket Logonuz

Tasarımın kullanılacağı en öncelikli yer, şirket logonuzdur. Pek çok şirket bunun farkında olmasa da logo, kurumsal kimliğin bir parçasıdır ve markanın en önemli görsel öğelerinden biridir. Gerek şirketin gerek de markanın gelişimi açısından başarılı bir tasarım, müşteri kitlenizin aklında büyük bir yer ederek olumlu geri dönüşlerin yapılmasını sağlar.

Dünyada ünlü olmuş markaları düşünün. Apple, Starbucks ya da en basitinden Google gibi markaları düşünün. Aklınıza ilk gelen logoları oluyor değil mi? İşte sizin yapmanız gereken de bu. Markanızdan bahsedildiği anda müşterilerinizin zihninde logonuz canlanıyorsa, satışlarınızın da artacağından şüpheniz olmasın.


Bir yanıt yazın